Zes mogelijkheden op mijn palet. Precies wat u zoekt? Bel, of stuur een  mail.
Of nog niet? Leg uw idee  voor, ik denk graag mee.


HULP BIJ UITGEVEN

Uw eigen glossy, boek of bundel maken? Een uitgave begint met een goed idee en eindigt met een product waar je trots op bent. Daartussen zit een heel traject: begroten, plannen, de inhoud uitwerken, beeldredactie, cover, vormgeving, druk. Graag bied ik professionele hulp op dit traject tegen een aantrekkelijk tarief.
Particulier, instelling of uitgever: welke hulp past bij uw project? Bel of stuur een mail

 

Minimagazine 'Afscheid', 15 x 15 cm, Uitgeverij Adveniat

CREATIEF SCHRIJVEN

U wilt een verhaal (laten) maken met een diepere laag. Een vers voor een gelegenheid. Een licht gedicht. Een lied voor een viering. Een tekst voor een voorstelling (Kerstmis, Passion). Een mooie tekst voor uw kaart of uitnodiging. Hopelijk raak ik de juiste snaar.

 

Vrijheid
Soms is de vrijheid een hagelwit blad
waarop je zelf een verhaal mag gaan schrijven.
Soms is de vrijheid een warm gevuld bad
waarin je je zorgeloos mag laten drijven.

Soms is de vrijheid een grote bak friet
omdat je geen zin hebt om spruitjes te koken.
Soms is de vrijheid een prachtig lied
wanneer een geliefde je hart heeft gebroken.

Soms is de vrijheid een goeie mop,
waarmee iemand jou weer weet op te beuren.
En soms een bevrijdende schouderklop,
de kracht die je krijgt voor wat móet gebeuren.

[voor De Zalige Zalm, mei 2020]

ILLUSTREREN

Ik werk bij voorkeur met echte materialen: papier, potlood, inkt, verf, collage. Een illustratie maakt uw website of publicatie onderscheidend. Een symbool draagt uw merk uit. Een meditatieve tekening geeft sfeer. Een cartoon zorgt voor een glimlach. Een portret kan een afscheid mee dragen. Tekeningen vertellen een verhaal!
Wilt u vrijblijvend overleggen en schetsen zien? Ik lever ze digitaal aan. Mail of bel.

Michaël en de draak. 2020 voor methode Houvast op school


TEKSTEN SCHRIJVEN

Creatief fantaseren is top, maar ook zorg ik met plezier voor het eenvoudig aantrekkelijk verwoorden van uw informatie.  Hoe komen we tot een tekst waarmee u uw klanten bereikt via een folder, brochure of website?
Klik hier voor contact om uw wensen door te spreken.

EINDREDACTIE

Uw eigen tekst moet foutloos de wereld in. Als u wilt, zorg ik voor de eindredactie zodat uw verhaal in opmaak of naar de drukker kan.
Ook werk ik samen met begaafde grafisch vormgevers die desgewenst iets extra's kunnen bieden.


Bezig met de invulling van uw seizoens-programma? Wie weet is deze workshop geschikt voor u en uw groep!    

WORKSHOP MEDITATIEF SCHILDEREN

Fijn aan de gang met water, papier, inkt en verf. De materialen hun werk laten doen. Rustig meegaan in het proces. Je laten verrassen. Heb ik dat gemaakt? Het werk mee naar huis nemen om er nog eens bij stil te staan. 
    Voor groepen van ca. 6 tot 14 deelnemers verzorg ik met plezier workshops meditatief schilderen. Met een thema bij de tijd van het jaar, achtergrondmuziek en (eventueel) een les-element, . Als u zorgt voor de koffie en thee breng ik alle spullen mee. Wonderlijk hoe ontspannend dit is. Iedereen blij naar huis! Meer weten? Neem contact op!


WORKSHOP THUIS GELOVEN

Je wilt je kind iets meegeven, vertrouwen op God, verhalen van Jezus, liefde voor natuur en medemens. Maar je leven zit al zo vol met alles wat móet. Toch zijn er aanknopingspunten voor geloven thuis: het jaar met zijn seizoenen en feesten; symbolen, verhalen en rituelen die het ons makkelijk maken. Ik kom er graag over vertellen en ermee oefenen. Hierin klinkt de ervaring mee van vijftien jaar www.geloventhuis.nl. Iets voor de ouders in uw geloofsgemeenschap? Bel of mail! 


WORKSHOP PAROCHIEBLAD 
Voor kerkelijk vrijwilligers

Als vrijwillige redactie maakt u een steeds professioneler parochie-/gemeenteblad. Dat vraagt om rust en regelmaat én openheid voor verandering. Een workshop kan u impulsen geven en nieuw plezier in uw taak. Wat is nieuws, hoe zet je je blad in elkaar, hoe redigeer je kopij? Hoe verdeel je het werk, hoe houd je de formule helder? Herkent u deze vragen of heeft u andere?  Samen bedenken we een workshop die bij u past!

Verder naar voorbeelden van werk in Portfolio