Zes mogelijkheden op mijn palet. Precies wat u zoekt? Stuur een  mail.
Of nog niet? Leg uw idee  voor, ik denk graag mee.


HULP BIJ UITGEVEN

Uw eigen glossy, boek of bundel maken? Een uitgave begint met een goed idee en eindigt met een product waar je trots op bent. Daartussen zit een heel traject: begroten, plannen, de inhoud uitwerken, beeldredactie, cover, vormgeving, druk. Graag bied ik professionele hulp op dit traject tegen een aantrekkelijk tarief.
Particulier, instelling of uitgever: welke hulp past bij uw project? Bel of stuur een mail

 

Minimagazine 'Afscheid', 15 x 15 cm, Uitgeverij Adveniat

CREATIEF SCHRIJVEN

U wilt een verhaal (laten) maken met een diepere laag. Een vers voor een gelegenheid. Een licht gedicht. Een lied voor een viering. Een script voor een voorstelling (Kerstmis, Passion). Een mooie tekst voor uw kaart of uitnodiging. Hopelijk raak ik de juiste snaar, zoals met Pasen in coronatijd:

PASEN 2020

Als bolletjes in de stille grond

zo zijn we aan het wachten

tot beter nieuws en warme zon

ons leven komt verzachten.

Nu is het Pasen, licht en blij!

't Vertelt wat gaat gebeuren:

eens is de stille tijd voorbij,  

dan openen we onze deuren.

Dan is weer iedereen erbij,

en bloeien we in alle kleuren!


Voor woonzorgcentrum De Koperhorst

 

ILLUSTREREN

Ik werk bij voorkeur met echte materialen: papier, potlood, inkt, verf, collage. Een illustratie maakt uw website of publicatie onderscheidend. Een symbool draagt uw merk uit. Een meditatieve tekening geeft sfeer. Een cartoon zorgt voor een glimlach. Een portret kan een afscheid mee dragen. Tekeningen vertellen een verhaal!
Wilt u vrijblijvend overleggen en schetsen zien? Ik lever ze digitaal aan. Mail of bel me.

2019 voor methode Houvast op school


TEKSTEN SCHRIJVEN

Creatief fantaseren is top, maar ik schrijf ook praktische tekst die uw informatie aantrekkelijk verwoordt voor gebruik in een folder, brochure of op uw website.
Klik hier voor een afspraak om uw wens persoonlijk door te spreken. Misschien zijn een paar mails al voldoende.

EINDREDACTIE

Uw eigen tekst moet zo foutloos mogelijk de wereld in. Als u wilt, zorg ik voor de eindredactie (interpunctie, spelling, stijl) zodat uw tekst in opmaak of naar de drukker kan.
Ook werk ik samen met begaafde grafisch vormgevers die desgewenst iets extra's kunnen bieden.


Bezig met de invulling van uw seizoens-programma? Wie weet is deze workshop geschikt voor u en uw groep!    

WORKSHOP MEDITATIEF SCHILDEREN

Fijn aan de gang met water, papier, inkt en verf. De materialen hun werk laten doen. Rustig meegaan in het proces. Je laten verrassen. Heb ik dat gemaakt? Het werk mee naar huis nemen om er nog eens bij stil te staan. 
    Voor groepen van ca. 6 tot 14 deelnemers verzorg ik met veel plezier workshops meditatief schilderen. Met (naar wens) een les-element, een thema bij de tijd van het jaar, achtergrondmuziek. Als u zorgt voor de koffie en thee, breng ik alle spullen mee. Wonderlijk hoe ontspannend dit is. Iedereen blij naar huis! Meer weten? Neem contact op!


WORKSHOP THUIS GELOVEN

Je wilt je kind iets meegeven, vertrouwen op God, verhalen van Jezus, liefde voor natuur en medemens. Maar je leven zit al zo vol met alles wat móet. Toch zijn er aanknopingspunten voor geloven thuis: het jaar met zijn seizoenen en feesten; symbolen, verhalen en rituelen die het ons makkelijk maken. Ik kom er graag over vertellen en ermee oefenen. Hierin klinkt de ervaring mee van vijftien jaar www.geloventhuis.nl. Iets voor de ouders in uw kring? Bel of stuur een mail! 


WORKSHOP PAROCHIEBLAD 
Voor kerkelijk vrijwilligers

Als vrijwillige redactie maakt u een steeds professioneler parochie-/gemeenteblad. Dat vraagt om rust en regelmaat én openheid voor verandering. Een workshop kan u impulsen geven en nieuw plezier in uw taak. Wat is nieuws, hoe zet je je blad in elkaar, hoe redigeer je kopij? Hoe verdeel je het werk, hoe houd je de formule helder? Herkent u deze vragen of heeft u andere?  Samen bedenken we een workshop die bij u past!

Verder naar voorbeelden van werk in Portfolio